00 FEROX MEDIA
På vagt med Livgarden
- på en ikke helt almindelig dag


En 30 minutters dokumentar - om livgardens rolle ved det kongelig bryllup 14. maj 2004.

"På vagt med Livgarden - på en ikke helt almindelig dag" er et kig ind i en verden der normalt er lukket og som det eneste produktionsselskab fik vi lov til at følge militærets forberedelser helt tæt på.

Programmet blotlægger time for time Livgardens specielle og travle dag, fra laveste til højeste rang. Det er blevet et program, hvor man følger den menige garders forberedelser fra tidligt om morgen hvor han skal gøre klar til stueeftersyn til han sen eftermiddag skal stå vagt på Amalienborg, når brudeparret træder ud på balkonen. Derudover møder man oversergenten, der spændt håber, at han ikke forkludrer noget, når han skal gå fanemarch ved vagtskiftet på Amalienborg. Vagt og sikkerhedsofficeren fortæller bl.a. om personen, der brød sikkerhedsnettet på Fredensborg Slot, selvom både politi og gardere var på vagt.

"På vagt med Livgarden" er ikke bare et program der viser røde Dannebrogs flag og pyntede soldater med pelshuer - men et program der viser personerne under huerne og som ydermere giver seeren et indblik i Livgardens traditionsrige og rutineret hverdag.

Programmet kan bestilles >>her<<*

*Sælges kun til nuværende og tidligere gardere.
 

Get the Flash Player to see this player.